Politica de confidențialitate

Site–ul www.aquaflux.com.ro ( denumit în continuare „Site-ul”) este proprietatea SC AQUA VIVA FLUX cu sediul social Constanta , str. Interioara 3, nr.1, cod unic de inregistrare 37654829, atribut fiscal RO , înregistrată la ORCMC sub nr.J13/1688/2017

1. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE.

Accesul și utilizarea , inclusiv vizitarea și cumpararea produselor de pe site ul www.aquaflux.com.ro, implica acceptarea termenilor și conditiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare , nu trebuie sa utilizati site ul aquaflux.com.ro. Aquaflux își rezerva dreptul de a modifica aceste condiții de utilizare , fără a fi necesara vreo notificare prealabila către utilizatori în acest sens.

2. ACCESUL LA SITE

Aquaflux acorda permisiunea de a utiliza site – ul numai pentru uz personal , necomercial și nu veți copia, distribui,reproduce, publica sau expune orice parte a site – ului , prin orice mijloc(mediu), fără autorizația prealabila scrisa Aquaflux. Este interzisă afisarea sau transmiterea oricarui fel de material cu continut amenințător, fals, abuziv, licentios, vulgar sau orice alt material ce poate constitui un mod de a încălca legea . Este interzisă folosirea site – ului în scop publicitar.

3. DEFINITII , SCOP

În prezentul document ce conține termenii și conditiile pentru vanzarea online a serviciilor și produselor din magazinul online AQUAFLUX , următorii termeni vor avea intelesurile de mai jos , exceptând situația în care este prevăzut în mod exprex altceva:

Client/ Clienți înseamnă vizitatorul magazinului online care își face un cont și efectueaza o comanda online pentru achiziționarea Bunurilor disponibile spre vanzare.

Comanda online înseamnă o comanda plasata de Client pe Magazinul Online prin care Clientul își exprima angajamentul de a achiziționa unul sau mai multe Produse.

Cont înseamnă sectiunea din Magazinul Online accesibilă Clientului prin utilizarea, cu rol de identificare , a unei adrese de mail și a unei parole , care permite Clientului transmiterea Comenzii Online și care conține informații despre Client .

Contract înseamnă înțelegerea consensuala la distanța intervenita în Vânzător și Client cu privire la vanzarea, respectiv achiziționarea , unuia sau mai multor Bunuri de pe Magazinul Online , prin lansarea unei comenzi de către Client și acceptarea ei de către Vânzător , cu respectarea prevederilor legale și a termenilor și conditiilor pentru vanzarea onlinea serviciilor și produselor AQUAFLUX. Contractul se încheie în limba romana.

Ecommerce înseamnă o soluție software integrata , în scopul de a gestiona catalogul online și procesul comenzilor online ale bunurilor , emise de către Clienți.

AQUAFLUX sau Vânzătorul înseamnă AQUA VIVA FLUX , cu sediul în Constanta , str. Interioara 3, nr.1 , cod unic de inregistrare 37654829, atribut fiscal RO, înregistrată la ORCMC sub nr. J13/1688/2017

Newsletter înseamnă mijloc de informare periodic , exclusiv electronic , respectiv poșta electronica sau alta forma de comunicare la distanța cu privire la Produsele si/sau promotiile desfășurate de Vânzător într-o anumita perioada, fără niciun angajament din partea Vanzatorului.

Bunuri înseamna orice bunuri (produse) sau servicii care sunt oferite Clientului în vedea achizitionarii, contra cost, prin intermediul Magazinului Online.

Magazin Online înseamnă aplicația web deținută de AQUAVIVAFLUX, având domeniul www.aquaflux.com.ro , și prin intermediul careia își prezinta Produsele și Serviciile scoase la vanzare. De asemenea, Magazinul Online este folosit pentru procesarea și administrarea Comenzilor Online în vederea livrarii Produselor.

Perioada de returnare înseamnă perioada de 14 zile calendaristice, așa cum este stipulat în regulile de vigoare ale comertului online/eCommerce(sau orice alta perioada care poate deveni obligatorie în conformitate cu legislatia din ROMANIA) înăuntrul careia Clientul are dreptul sa returneze Bunurile Vanzatorului.

***Utilizarea magazinului online implica acceptarea acestor termeni și condiții, fiind pe deplin recomandată lecturarea cu atenție a acestora de către potentialii Clienți

Vânzătorul își rezerva dreptul de a modifica oricând aceste prevederi, iar forma actualizata a acestor termeni și condiții va putea fi accesata de către Clienți pe Magazinul ONLINE.

4.CARACTERISTICI ALE VANZARII ONLINE AQUAFLUX

 1. Prin utilizarea Magazinului Online și, după caz, inregistrarea unei Comenzi Online, Clientul accepta și este de acord cu forma de comunicare la distanta(telefonic sau email) prin care Vânzătorul își deruleaza operatiunile.

 2. Toate informațiile folosite în descrierea Bunurilor(inclusiv dar fără a se limita la imagini statice ori dinamice, text descriptiv , prezentari grafice ori video) nu impun nicio obligație Vanzatorului , acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare și informare. Vânzătorul va depune însă toate diligentele rezonabile pentru a asigura corectitudinea informațiilor cu privire la Bunurile prezentate în Magazinul online.

 3. Bunurile ce fac obiectul vanzarii în cadrul unei promotii sau campanii de orice tip se vor supune termenilor și conditiilor aplicabile respectivei campanii sau promotii.

 4. Notificarea primita telefonic sau email după efectuarea Comenzii Online cu privire la preluarea respectivei Comenzi are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii online de către Vânzător.

 5. Pentru motive justificate , Vânzătorul își rezerva dreptul de a modifica tipul ori cantitatea Bunurilor din Comanda, intr o astfel de situație, Clientul va fi de îndată înștiințat cu privire la modificarea intervenita și va avea dreptul de a accepta noile caracteristici ale Comenzii ori de a le refuza, caz în care Comanda se considera anulată, fără ca Vânzătorul sa aibe vreo raspundere pentru orice prejudicii suferite de Client.

 6. Vânzătorul pune la dispoziția Clientului adresa de email indicată în sectiunea Contact, pentru identificarea și corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor.

5. POLITICA DE VANZARE A AQUAFLUX

 1. Accesul la Magazinul Online în vederea efectuarii unei comenzi online ii este permis oricui potențial Client care actioneaza cu un scop legitim și are intenția de a achiziționa de la Vânzător unul sau mai multe bunuri cu respectarea prezentelor condiții și termene.

 2. Aquaflux își rezerva dreptul de a refuza accesul unor Clienți la o parte sau la toate functiile Magazinului Online și de a restrictiona procesarea si/ sau livrarea unei Comenzi Online în cazul în care exista suspiciuni de frauda din partea Clientului sau dacă acesta are un comportament care poate prejudicia interesele AQUA VIVA FLUX.

 3. AQUAFLUXpoate publica pe Magazinul Online informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre Vanzator sau de catre oricare alt tert cu care AQUAFLUX are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

6. COMENZILE ONLINE

 1. Clientul poate efectua Comenzi Online in Magazinul Online, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru respectivul Bun. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii Online, nu duce la inregistrarea unei comenzi si implicit nici la rezervarea automata a Bunului adaugat in cosul de cumparaturi dar neachitat.

 2. Prin finalizarea Comenzii Online, Clientul confirma ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii Online. Prin plasarea unei Comenzi Online Clientul recunoaste in mod explicit ca respectiva Comanda Online implica obligatia Clientului de a achita ”suma totala de plata” indicata.

 3. Prin crearea unui Cont si, dupa caz, finalizarea Comenzii Online, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil Vanzatorului, respectiv sistem automatizat de apel fara interventie umana, fax, e-mail, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

 4. Bunurile cumparate prin intermediul Magazinului Online nu pot fi revandute sau distribuite in scopuri comerciale.

 5. Vanzatorul poate cesiona drepturile si obligatiile sale si poate subcontracta o terta parte pentru onorarea Comenzii Online, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia din urma. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Client pentru toate obligatiile contractuale.

 6. Vanzatorul poate anula Comanda Online lansata de catre Client, cu notificarea concomitenta sau ulterioara a Clientului, fara a ii putea fi atrasa raspunderea pentru o astfel de actiune, in urmatoarele cazuri:

 1. neacceptarea Tranzactiei de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul platii online;

 2. datele furnizate de catre Client/Clienti cu ocazia accesarii Magazinului Onlinesunt incomplete si/sau incorecte;

 3. Vanzatorul poate considera in mod rezonabil ca prin accesarea Magazinului Online si lansarea Comenzii Online se urmareste un scop ilicit sau prejudiciabil;

 4. Oricare dintre termenii si conditiile expuse in prezentul nu au fost respectate intocmai.

7. LIVRAREA BUNURILOR

 1. AQUAFLUX .ro isi rezerva dreptul sa valideze Comenzile Online inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica sau prin e-mail a Clientilor, Clientii acceptand si permitand o astfel de posibilitate.

 2. Livrarea Bunurilor va fi contra-cost sau gratuita, in functie de conditiile aplicabile Comenzii Online. Inainte de finalizarea Comenzii Online, Clientul va fi informat cu privire la modalitatile de livrare si va putea sa aleaga una dintre aceste modalitati.

 3. AQUAFLUX isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale Bunurilor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de AQUAFLUX . care includ dar nu sunt limitate la: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

 4. In cazul in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul va reveni de cel mult inca 2 (doua) ori, dupa care Bunurile vor fi returnate, Clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea Bunurilor comandate.

 5. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si transmiterea Specificatiilor si a tuturor documentelor insotitoare relevante.

8. FACTURARE/PLATA

 1. Preturile Bunurilor afisate in Magazinul Online sunt in Lei si includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

 2. Vanzatorul va emite Clientului o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare conform legislatiei in vigoare pentru emiterea facturii de catre Vanzator.

 3. Vanzatorul va transmite Clientului factura aferenta Comenzii Online ce contine Bunuri vandute de AQUAFLUX.ro, in format material (pe hartie), la livrarea Bunurilor si/sau in format electronic (prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Client in Contul sau)

9.DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA (RETRAGERE)

 1. Clientul are dreptul de a denunta unilateral Contractul, in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele stabilite de lege. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile calendaristice de la:

 • data incheierii Contractului, in cazul Contractelor ce au ca obiect prestari de servicii;

 1. Clientul suporta doar costurile directe legate de returnarea Bunurilor

 2. Nu se asigura dreptul de retragere in cazul furnizarii de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client

10. RASPUNDERE

 1. Vanzatorul nu raspunde pentru niciun fel de prejudicii pe care Clientul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii Online si nici pentru daune care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora. In masura in care limitarea raspunderii conform celor de mai sus nu este posibila conform legilor aplicabile, Vanzatorul va raspunde pentru orice prejudiciu cauzat Clientului doar pana la concurenta contravalorii Bunurilor care au format obiectul Comenzii Online si care au generat fapta cauzatoare de prejudicii.

 2. Clientul este raspunzator pentru pastrarea in conditii de siguranta a username-ului si a parolei aferente Contului, fiind singurul responsabil in cazul utilizarii acestor atribute in mod fraudulos ca urmare a transmiterii username-ului si/sau parolei catre un tert de buna voie sau ca rezultat al culpei sale.

11. INSCRIEREA DE SESIZARI, RECLAMATII

 1. Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul achizitionat, Clientul are la dispozitie formularul de sesizari din cadrul Magazinului Online.

 2. Clientul poate formula reclamatii cu privire la Comenzile Online, acestea trebuind trimise la sediul social al Vanzatorului si pe adresa de e-mail mentionata in sectiunea „Contact” din Magazinul Online.

 3. Sesizarile astfel receptionate vor fi analizate de Vanzator in decurs de 5 (cinci) zile lucratoare de la primirea lor, urmand ca de indata dupa solutionarea lor sa ii fie comunicat Clientului un raspuns.

12. CONTUL DUMNEAVOASTRA

In scopul de a accesa anumite caracteristici ale site-ului, este necesara crearea unui cont. Actualizati ori de câte ori este nevoie datele dumneavoastra de inregistrare. AquaFlux isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respecta politica firmei.

13. PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de AquaFlux. Acestea sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu, prin reclame, prin social media sau prin campanii de promovare indoor sau outdoor. Promotiile prezentate sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu este specificata o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. AquaFlux isi asuma dreptul de a intrerupe sau anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

14.CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

AQUA FLUX garantează protejarea confidentialitatii informațiilor personale, precum numele , adresa, numărul de teleson sau adresa de e-mail, pe care clientii le furnizeaza pe site-ul nostru. Orice informație prezentata pe site este supusa politicii de confidentialitate a firmei. Potrivit legii 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, aveți dreptul de a obtine, la cerere și în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc nu sunt prelucrate de AQUAFLUX . Aveți , de asemenea , dreptul de intervenție asupra datelor , la cerere și în mod gratuit , după caz, puteți solicita rectificarea , actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma LEGII 677/2001, în special a datelor incomplete. Aceste solicitari, trebuie insotite de o cerere scrisa de dumneavoastră, datata și semnata, și să ne fie transmisa pe adresa sediului social din Constanta, Str. Interioara 3, nr. 1, sau pe adresa de EMAIL.

Vom răspunde cererii dumneavoastră în termen de 15 zile calendaristice de la data primirii acesteia.

De asemenea , prin accesarea acestui site, utilizatorul este de acord ca AQUA FLUX sa folosească informațiile cu caracter personal pentru urmatoarele:

 • procesarea comenziilor sau cererilor dumneavoastră

 • solutionarea cererilor , întrebărilor sau a reclamatiilor dumneavoastra

15. DISPOZITII FINALE

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este expus fara a se oferi nicio garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile de utilizare. Aquaflux face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta prezentare.

Pentru orice nelamuriri sau eventuale clarificari va stam la dispozitie cu un mesaj la adresa office@fluxdistributie.ro.